Fizetés, szállítás

FIZETÉS

Rendelésedet jelenleg csak előre utalással tudod kiegyenlíteni.
Az utaláshoz szükséges adatok:

Számlaszám: 10400494-71565653-56491045
Kedvezményezett: Tálosiné Kiss Teodóra
Számlavezető pénzintézet: K&H Bank
Közlemény rovatban a visszaigazoló e-mailben található rendelési azonosítódat kérjük megadni!

 

SZÁLLÍTÁS

Figyelem! A rendeléseket hétfőnként postázzuk, így banki nyitva tartástól függetlenül a péntek délig kiegyenlített rendeléseket fogjuk következő hétfőn elpostázni, a későbbi átutalású rendeléseket már csak a rákövetkező héten fogjuk tudni feladni!

Rendelésed a Magyar Posta fogja kiszállítani. A szállítási díjak a rendelésed összsúlyához fognak igazodni, ami alapján az alábbi szállítási módok közül választhatsz majd:

1. Ajánlott levél (0,49 kg-ig) - rendelésedet buborékfóliás borítékban, vagy kartonborítékban küldjük, ajánlott, belföldi levélként. Ennél a szállítási módnál nem tudjuk figyelembe venni a futárnak megadott megjegyzéseket.

2. MPL Házhoz szállítás: rendelésedet kartonba csomagolva küldjük, a kiszállítás a megadott címre történik.

3. MPL Csomagautomata: rendelésedet kartonba csomagolva küldjük, és a Magyar Posta Csomagautomatáin keresztül kézbesítjük.

4. MPL Posta Pont: rendelésedet kartonba csomagolva küldjük, és a Magyar Posta Posta Pontjain keresztül kézbesítjük.

5. MPL Postán maradó csomag: rendelésedet kartonba csomagolva küldjük, és a Magyar Posta általad választott fiókhelyén veheted át.

+1. Személyes átvétel képregényes rendezvényen (kizárólag előfizetések átvételére): rendelésedet valamelyik képregényes rendezvényen fogod tudni átvenni. Ezt a szállítási módot csak akkor válaszd, ha vállalod, hogy a rendeléstől számított fél éven belül átveszed.

FIGYELEM! A szállítási díjak a Magyar Posta mindenkori díjszabásához igazodnak!

13 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás DÍJTALAN!

Kérjük, hogy rendelésed leadása előtt minden esetben ellenőrizd a szállítási adatok és az értesítési módok (e-mail cím, telefonszám) helyességét!